top of page
Search

Visa vad en trädgårdsingenjör gör, på 4 kvm!

Den 9–10 augusti 2019 är det Landskrona Trädgårdsgille. TIR har två flottar till förfogande, en som ska representera odlingsinriktiningen och en för designinriktningen. Vi vill ge dig möjligheten att visa vad en trädgårdsingenjör gör och kan genom att utforma de flottaste flottarna! Förutom att representera dig själv så är du också en röst för yrket och utbildningen trädgårdsingenjör. Ett ypperligt tillfälle att synas inför Sydsveriges trädgårdsbransch och trädgårdsentusiaster som är samlade för gille.


Landskrona Trädgårdsgille har över 1 600 besökare. Här får du får träffa potentiella kollegor och framtida uppdragsgivare. Du som vår utställare är blivande eller redan verksam trädgårdsingenjör, inriktning design eller odling gör detsamma. Du står för koncept, gestaltning och utformning.


Trädgårdsingenjörernas Riksförbund vill jättegärna ha med dig som utställare då vi ser ditt deltagande som ett ypperligt tillfälle att marknadsföra utbildningarna Trädgårdsingenjör Odling & Design samt vår unika kompetens för en stor publik.TIR har avsatt en summa för att sponsra dig som står för flotten, men du som ansvarig står för ytterligare sponsring och uppbyggnad av flotten. Är ni flera som vill gå ihop om en flotte så går det såklart jättebra. Då det hela är lite brådskande behöver vi veta om du vill vara med senast måndagen den 6 maj.


Har du frågor eller vill anmäla ditt deltagande så hör av dig till:

tringriks@gmail.com eller ring Lisa på 073-359 48 17.

TIR letar fler sponsorer till detta event, är du en av dem? kontakta oss!3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page